Filters en automatisch afspelen

Op verzoek van verschillende bibliotheken hebben we de omgeving van Bereslim voor bibliotheken aanzienlijk geupdatet. In overleg met bibliotheekmedewerkers hebben we filters toegevoegd om de gebruikerservaring te verbeteren. Aan de linkerkant hebben we een eenvoudig leeftijdsfilter geplaatst met daarnaast een uitgebreider thema- en taalfilter. Bovenaan de lijst met boeken hebben we een nieuwe sectie ‘Uitgelicht’ toegevoegd waar je speciale titels kunt vinden, zoals boeken met actuele thema’s of nieuwe uitgaven.

Veel bibliotheken maken gebruik van een Bereslim-computer op de jeugdafdeling. Speciaal hiervoor hebben we automatisch afspelen toegevoegd. Als automatisch afspelen is ingeschakeld, wordt automatisch een nieuw boek gestart wanneer er gedurende 60 seconden geen interactie is geweest met de computer.

Je kunt automatisch afspelen activeren via het icoontje rechtsboven. Wil je dat je computer altijd opstart met automatisch afspelen aan, pas dan de url van Bereslim aan. Meer informatie hierover >>