Spelend Leren Thuis en Bereslim hebben een mooi en effectief aanbod voor scholen en kindcentra. En voor ouders thuis. 

Op locatie én thuis = meer effect

Met dit aanbod kunt u de (taal)ontwikkeling van peuters en kleuters zowel in de kinderopvang en op school, als thuis stimuleren. 

Op locatie: Bereslim

Voor school kunt u een abonnement op Bereslim aanschaffen (vanaf €395,- per locatie). U kunt gebruik maken van meer dan 90 digitale prentenboeken die de woordenschat en het verhaalbegrip van kinderen aantoonbaar stimuleren. Daarnaast bevat Bereslim spellen die het leergedrag ondersteunen en die voorbereiden op het leren lezen. Deze materialen kunt u op locatie inzetten en klaarzetten voor thuis (voor ouders gratis). De resultaten kunt u volgen. 

Voor thuis: activiteiten

De effecten van Bereslim zijn nog groter als ook de ouders thuis hun kinderen spelenderwijs stimuleren. Vanuit Spelend Leren Thuis bieden wij daarvoor een boekje met activiteiten (zoals knutselen, praatplaat, lotto), met QR-codes naar BereslimmeBoeken en met informatie voor ouders over taalstimulering. Bij ieder pakket hoort tevens een prentenboek (in meerdere talen beschikbaar).

Aanbod voor versterking VVE en groep 1 en 2

Op veel kinderopvanglocaties en scholen is gebruik gemaakt van de bestaande subsidiemogelijkheden. Door gebruik te maken van ons aanbod kan Bereslim op locatie worden ingezet voor peuters en kleuters. Daarnaast doen hun ouders thuis activiteiten met hun kind, bekijken met hun kind BereslimmeBoeken en lezen voor. 

Klik hier voor het aanbod.

Direct bestellen? Dit kan bij Bureau Extern. Meer informatie nodig? Neem contact op met Hilde Kalthoff.