Gelukkig mogen de scholen nog open blijven. Maar er zijn al veel klassen naar huis gestuurd omdat er geen vervanging is of omdat er teveel kinderen ziek zijn. Met als gevolg dat er mogelijk (taal)achterstanden ontstaan. En dát willen we voorkomen! 

De digitale prentenboeken en spellen van Bereslim voor groep 1 t/m 3 bieden gegarandeerd plezier én zijn effectief voor de taalontwikkeling. Eenvoudig, effectief en spelenderwijs geregeld. Zowel op school als thuis.

Bereslim in het kort:

  • woordenschatontwikkeling
  • verhaalbegrip
  • effectief leergedrag
  • fonemisch bewustzijn
  • AVI-lezen

Bereslim past op elke school

Samen kijken naar een BereslimBoek tijdens de fruitpauze, gefocust met een koptelefoon op de vragen bij een boek maken, thuis met papa het AVI-boek Sem meelezen, als keuze-onderdeel een spelletje Letters in Beweging doen, werken aan SLO-doelen rekenen: alles kan met Bereslim. En de leerkracht ‘hoeft’ heel weinig: Bereslim neemt het kind helemaal mee.

Snel en eenvoudig starten

Na het inladen van de leerlinggegevens vanuit Parnassys of Esis hoeft u alleen BereslimmeBoeken klaar te zetten of materiaal voor thuis te kiezen: de rest is kinderspel. Alle resultaten worden bijgehouden en overzichtelijk getoond: in één oogopslag ziet u hoe de kinderen hebben gespeeld.

Gratis voor thuis

Al het materiaal van Bereslim kan eenvoudig klaargezet worden voor thuis. Kinderen spelen verder waar ze op school gebleven zijn. In de leerkrachtomgeving worden de resultaten gevolgd. De toegang voor thuis is helemaal gratis. Zo kunnen ouders eenvoudig met hun kind een digitaal prentenboek bekijken

Ontdek Bereslim!


Ervaar hoe eenvoudig en effectief Bereslim is met de gratis demo. Klik op de onderstaande link en vul het formulier in. 

Demo aanvragen