Het was een levendige drukte in de bibliotheek Oost-Achterhoek in Winterswijk op zondag 25 februari. Er werd hier een feestje gevierd en niet zomaar een feestje; we vierden de indrukwekkende mijlpaal van 17 miljoen bekeken BereslimmeBoeken én de opening van de prachtige Bereslimhoek!

Ongeveer 30 peuters en kleuters beleefden volop plezier tijdens het Bereslimfeest in de bibliotheek in Winterswijk. Nadat ze ademloos hadden geluisterd naar Jørgen Hofmans, die voorlas uit “Moffel en Piertje en het Muziekspektakel,” moedigden ze hem luidkeels aan om de Bereslimhoek officieel te openen.

Na het ‘officiële’ gedeelte gingen ze de bibliotheek in voor verschillende activiteiten, zoals het zetten van ’tattoos’ en een bezoek aan het hol van Moffel en Piertje waar ze enthousiast op de foto gingen met het vrolijke duo. Ze speurden de hele jeugdafdeling af naar de geliefde figuren uit de prentenboeken van Moffel en Piertje en kleurden de mooie kleurplaten in.

Ze genoten volop van verschillende activiteiten, smikkelden en smulden van taartjes en limonade, en gingen niet met lege handen naar huis. Iedereen kreeg een cadeautje mee: de nieuwste boeken van Moffel en Piertje, persoonlijk gesigneerd door Jørgen!

 

Een onvergetelijke middag!