fbpx

Gloednieuwe avonturen van Moffel & Piertje

Het bekende duo van de School TV-serie Koekeloere

 

 

 

Reserveer nu deel 1 & 2

Samenleesavonturen met Moffel en Piertje

Ze zijn terug en exclusief bij Bereslim! De eigenwijze, nieuwsgierige mol en de grappige worm van de populaire School TV-serie Koekeloere, oftewel Moffel en Piertje. Samen met hun vriendje Arie beleven ze vier compleet nieuwe avonturen. Deze avonturen verschijnen in samenleesboeken op AVI-niveau, variërend van AVI-start tot en met AVI E3. In elk samenleesboek beleven ze actuele avonturen rondom een bepaald thema. De vier boeken kunnen onafhankelijk van elkaar worden gelezen; elk boek is een afgerond avontuur, heel levendig met veel actie, dialoog en verschillende situaties, zoals je van het duo gewend bent.Moffel

In september verschijnen de eerste twee delen die perfect passen bij het thema Gi-ga groen van de Kinderboekenweek. Begin 2023 volgen er nog twee titels. Reserveer nu alvast de eerste boeken en je hebt ze ruim voor de Kinderboekenweek in de klas of thuis.
De boeken bestel je eenvoudig via Buro Extern.

Combineer het boek met de digitale variant voor nog effectiever leesonderwijs

Piertje

De digitale AVI-titels passen bij zowel ‘zoemende’ als ‘hakken-plakken’-leesmethodes. De voorgelezen letters en woorden lichten op en worden voorgelezen. Eenvoudig in gebruik voor op school en thuis (voor ouders gratis).  Voor gebruik op het digibord zijn er per titel woord- en vertelplaten. Door de digitale films met de papieren boeken te combineren wordt het leesonderwijs nóg effectiever! De digitale variant vind je vanaf januari 2023 in het Schoolpakket AVI.

Deze titels verschijnen exclusief bij Bereslim

  • Moffel en Piertje Troep in het bos  – verschijnt september
  • Moffel en Piertje Aan de lijn  – verschijnt september
  • Moffel en Piertje Zomerpret in wintertijd – verschijnt januari 2023
  • Moffel en Piertje Paniek in het bos! – verschijnt januari 2023

Reserveer nu alvast jouw exemplaar en je hebt de boeken ruim voor de Kinderboekenweek in de klas of thuis. De boeken bestel je eenvoudig via Buro Extern. De digitale variant zit vanaf januari 2023 in het Schoolpakket AVI.

Moffel en Piertje troep in het bosMoffel en PiertjeMoffel en PiertjeMoffel en Piertje paniek in het bos

De boeken verschijnen met een licentie van ©NTR