De fantastische vliegwedstrijd op het witte doek!

Onze nieuwste film, de animatie van De fantastische vliegwedstrijd, was 18 oktober en dinsdag 19 oktober tijdens het Cinekid Festival 2021 te zien in Pathé Amsterdam Noord.  Sensationeel om de vogels zo groot tot leven te zien komen.

Het prentenboek De fantastische vliegwedstrijd is geschreven door Tjibbe Veldkamp en geïllustreerd door Sebastiaan Van Doninck. NRC noemde Tjibbe Veldkamp de beste prentenboekenmaker van Nederland. Sebastiaan Van Doninck won de Boekenpauw voor zijn illustraties in De fantastische vliegwedstrijd.

Animator John Croezen is er zeer goed in geslaagd dit prachtige prentenboek tot leven te brengen. We zijn supertrots dat deze Bereslimme animatie de bioscoop heeft gehaald. Eind van dit jaar vind je de animatie in de bookcase van Bereslim, zowel met als zonder vragen.

Vandaag besteld is volgende week op school!

Het schoolpakket dient per locatie te worden afgesloten op basis van leerlingaantal. Een abonnement heeft een looptijd van 12 maanden. Een aanbod op maat is mogelijk. Vanaf €395,- ex btw per 12 maanden. U ontvangt uw inlogcodes direct nadat u besteld hebt.