AVI-lezen en voorlezen

Deze boeken biedt Bereslim

AVI-boeken

Voor beginnende lezers
groep 3 en 4

van AVI-start tot en met AVI E4

Prentenboeken

Voorlezen vanaf 2 jaar

AVI-boeken: leuk leren lezen!

Effectief en leuk leren lezen met de Bereslimme AVI-boeken! Neem beginnende lezers mee op avontuur. Laat ze letters, klanken en woorden ontdekken in verschillende AVI-boeken op hun eigen niveau: van AVI-Start tot en met AVI E4.
De boeken hebben elk een eigen thema dat past bij de belevingswereld van kinderen in de leeftijd 5 tot en met 7 jaar. De boeken schenken aandacht aan het doorbreken van rolpatronen, de multiculturele samenleving, discriminatie en zelfredzaamheid. De hoofdpersonen keren terug als passerende personages in de andere titels uit de reeks.

Samenlezen met Moffel en Piertje

Lezen wordt steeds leuker! Helemaal als je het samen kunt doen met je vader, moeder, opa, oma, broer, zus of oudere schoolgenoot. Én dan ook nog eens samenlezen over het grappige, bekende duo van de populaire Schooltv-serie Koekeloere: Moffel en Piertje.

De Bereslimme AVI-boeken zijn geschreven en geïllustreerd door Jørgen Hofmans, kinderboekenauteur en redacteur van Koekeloere (Schooltv). 

De AVI-boeken van Bereslim zijn geschreven volgens de AVI-richtlijnen die scholen ook gebruiken. AVI is de naam van het leesvaardigheidssysteem van Cito dat bestaat uit verschillende leesniveaus. Alle boeken zijn door Cito gecertificeerd.

Joah (6) is fan! Alle boeken uit de serie moeten gelezen worden!

Prentenboeken

Moffel en Piertje

De eigenwijze, nieuwsgierige mol en de grappige worm van de populaire School TV-serie Koekeloere, Moffel en Piertje beleven twee boeiende avonturen. De grappige verhalen en de mooie illustraties prikkelen de nieuwsgierigheid van jonge kinderen. De prentenboeken zijn verschenen op groot formaat, ideaal om uit voor te lezen.

Dag Beertje, spelen we nog een keertje?

Het vrolijke prentenboek over Beertje dat op de kinderopvang woont, is geschreven door Rian Visser (Zilveren Griffel 2022) en geïllustreerd door Iris Deppe (Prentenboek van het Jaar  2016). Het prentenboek is ook verkrijgbaar met animatie en/of knuffel.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets!