Bereslimme Beertjes
inloggen inloggen

Bereslimme Boeken

besteldoosjelogopedie

Logopediepakket

Geschikt voor kinderen van 2 t/m 7 jaar

 


195,-


euro per jaar

 

 • Geschikt voor gebruik binnen Logopediepraktijken
   en voor thuis (voor ouders gratis)
 • U gaat een contract voor 12 maanden aan
 • Daarna per maand opzegbaar
Bestel nu
Kinderopvangpakket 495,-
Bibliotheekpakket gratis
Schoolpakket vanaf 395,-

Logopediepakket

Het Logopediepakket bestaat uit BereslimmeBoekenLetters in Beweging en Samenslim. Dit pakket is gelijk aan het schoolpakket maar omdat de omvang in gebruik minder is, kan Bereslim een gereduceerd tarief aanbieden voor Logopediepraktijken. Bereslim is de grootste aanbieder van geanimeerde prentenboeken en leerzame en leuke taalspellen. 

 • BereslimmeBoeken
  BereslimmeBoeken zijn geanimeerde prentenboeken voor kinderen van 3 t/m 7 jaar waarin de verhalen tot leven worden gebracht met bewegende figuren, geluidseffecten, achtergrondmuziek en een mooie vertelstem. Stimuleert de woordenschat en het taalbegrip van het kind.
   
 • Letters in Beweging
  Het spel Letters in Beweging is gericht op het fonemisch bewustzijn en helpt kinderen bij de allereerste stap richting lezen en schrijven. Het doel is dat kinderen gaan begrijpen dat geschreven letters samen hangen met klanken. 
   
 • Samenslim
  De spellen Samenslim zijn bedoeld om kinderen spelenderwijs effectief leergedrag te laten ontwikkelen. Effectief leergedrag is een belangrijke voorwaarde voor vooruitgang in de ontwikkeling en - later - optimale resultaten op school. 

Meten
Binnen het abonnement wordt gemeten hoe vaak de kinderen spelen en wat de resultaten zijn. Op basis daarvan geeft het programma feedback over de voortgang van uw leerling.

Thuisopdrachten
Met het abonnement kunt u de kinderen ook thuis met BereslimmeBoeken, Letters in Beweging en Samenslim laten spelen. Hiertoe is een dashboard beschikbaar waarmee u kunt instellen welke BereslimmeBoeken en spellen thuis gebruikt mogen worden. Via een automatisch gegenereerde e-mail worden de ouders van het kind vervolgens op de hoogte gesteld van het nieuwe boek of spel. Dat zij vervolgens via het internet kunnen gebruiken. In het dashboard kunt u ook volgen in welke mate de kinderen thuis met Bereslim werken.

Kosten
Bereslim biedt voor logopediepraktijken een gereduceerd tarief van: € 195,- per jaar