fbpx

Iedereen kent het belang van lezen, en helemaal tijdens de vakantie om de leesdip te voorkomen. Alleen, niet ieder kind is dol op lezen, dus maak het lezen zo leuk mogelijk. Best een uitdaging, daarom helpen we je hier graag bij! Samen met Biblionet Groningen hebben we aan het Vakantielezenprogramma het avontuurlijke verhaal Poef en de schat toegevoegd. Bij het verhaal kun je bovendien ook nog een leuk bordspel spelen.

Downloaden, printen en veel spelplezier gegarandeerd! 

Ga naar www.vakantie-lezen.nl en neem je kind(eren) mee op avontuur!

Tijdelijk gratis toegang voor scholen

Daarnaast hebben we voor scholen een tijdelijk aanbod: Tijdens het Vakantielezenprogramma krijg je als school gratis toegang tot alle BereslimmeBoeken. Behalve toegang tot de bijna 100 digitale prentenboeken, vind je in het Bereslimaanbod speciaal voor de beginnende lezers acht nieuwe AVI-boeken. Van AVI start tot AVI E3 en passend bij zowel ‘zoemende’ als ‘hakken-plakken’-leesmethodes. Laat je kinderen hun leesniveau behouden en stuur ze op leesavontuur deze zomer!

Let op!
Gebruik je Bereslim Vakantielezen binnen een bieblocatie of schoollocatie met ‘eigen’ Bereslim abonnement? Dan wordt je mogelijk automatisch al ingelogd op je ‘eigen’ abonnement. Gebruik dan onderstaande links om op het juiste abonnement in te loggen.