Bereslimme Beertjes
inloggen inloggen

Peuters en kleuters

besteldoosjethuis

Schoolpakket

Geschikt voor groep 1 t/m 3

basisonderwijs & voor- en

vroegschoolse educatie

 


Vanaf  495,-

euro per jaar

 

 • Sluit aan op piramide thema's
 • Vorderingen van leerlingen
   
  volgen met universitair ontwikkeld
   meetsysteem
 • Gratis beschikbaar voor thuisgebruik
 • Abonnement per 12 maanden
Bestel nu
Thuispakket vanaf 5,95 per maand 
Logopediepakket 195,-
Bibliotheekpakket gratis

Schoolpakket

ook voor kinderopvang  en vve

Het schoolpakket bestaat uit BereslimmeBoekenLetters in Beweging en Samenslim. Dit pakket is geschikt voor kinderen van 3 t/m 7 jaar. Leerkrachten/pedagogisch medewerkers kunnen de voortgang van de kinderen monitoren, meten en analyseren. Daarnaast kan Bereslim beschikbaar worden gesteld voor thuisgebruik. Bereslim is de grootste aanbieder van geanimeerde prentenboeken en leerzame en leuke spellen.  

 • BereslimmeBoeken
  BereslimmeBoeken zijn geanimeerde prentenboeken voor kinderen van 3 t/m 7 jaar waarin de verhalen tot leven worden gebracht met bewegende figuren, geluidseffecten, achtergrondmuziek en een mooie vertelstem. Stimuleert de woordenschat en het taalbegrip van het kind.
   
 • Letters in Beweging
  Het spel Letters in beweging helpt kinderen bij de allereerste stap richting lezen en schrijven. Het doel is dat kinderen gaan begrijpen dat geschreven letters samen hangen met klanken. Het is in principe gemaakt voor de kleuterleeftijd.
   
 • Samenslim
  De spellen in Samenslim zijn bedoeld om kinderen spelenderwijs effectief taakgedrag te laten ontwikkelen. Effectief taakgedrag is een belangrijke voorwaarde voor vooruitgang in de ontwikkeling en - later - optimale resultaten op school. 

Bundels
Het jaarlijkse abonnementsbedrag houdt rekening met de omvang van het gebruik, door drie bundels te onderscheiden:

Bereslim Basis Bundel: € 495 per jaar; binnen dit abonnement kan in totaal 6000 keer per abonnementsjaar een BereslimBoek of een spel worden gestart.
Bereslim Samen Leren Bundel: € 995 per jaar; binnen dit abonnement kan in totaal 15.000 keer per abonnementsjaar een BereslimBoek of een spel worden gestart.
Bereslim Samen Leren Plus Bundel: € 1495 per jaar; binnen dit abonnement kan in totaal 30.000 keer per abonnementsjaar een BereslimBoek of een spel worden gestart.

Bereslim's Basis bundel is typisch geschikt voor instellingen die Bereslim op een beperkt aantal computers aanbieden en thuisgebruik van het abonnement niet toestaan.
De Samen Leren bundel past prima bij instellingen, waar een of meerdere groepen met regelmaat werkt met Bereslim en die het voor de kinderen themagewijs (nu en dan in het jaar) thuis beschikbaar stelt.
De Samen Leren Plus bundel is zeer geschikt voor instellingen met meerdere groepen die Bereslim intensief inzetten, zowel in de schoolse als in de thuissituatie.

Bereslim is voorzien van een dashboard waarmee u dit gebruik zelf kunt inzien. Bereslim zal u bovendien waarschuwen ingeval uw abonnement uitgenut is. U kunt dan beslissen uw abonnement op te waarderen. Opwaarderen betekent dat u het verschilbedrag moet bijbetalen. Aan het opwaarderen zelf zijn geen kosten verbonden.

Bereslim Bundels dienen per locatie te worden afgesloten. Een aanbod op maat is mogelijk. Neem hiervoor contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..