Bereslimme Beertjes
inloggen inloggen

Bibliotheken actie

BereslimmeBoeken omvat 63 digitale prentenboeken voor de doelgroep 3 t/m 6 jaar en wordt via het internet aangeboden. Het in de kinderhoek aanbieden van BereslimmeBoeken is een effectieve manier om het plezier en de waarde van het voorlezen nog meer onder de aandacht te brengen.

Stichting BNL heeft uit de VOB-inkoopgelden Bereslimme Boeken landelijk ingekocht voor het gebruik in bibliotheken. Dit betekent dat bibliotheken zelf geen abonnement meer op Bereslimme Boeken hoeven af te sluiten. Alle bibliotheken kunnen nu dus kosteloos Bereslimme Boeken uitlenen.

Al eerder is er een Bereslim-widget gerealiseerd die door bibliotheken op de eigen website gezet kan worden. Door het plaatsen van de widget op uw site kunt u nieuwe leden van de jongste doelgroep werven.
De toegang tot Bereslimme Boeken via de Bibliotheek is alleen bedoeld voor gebruik in bibliotheken en door bibliotheekleden thuis.

Voor vragen of een instructie voor het plaatsen van de widget kunt u een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Technische informatie over het gebruik van Bereslim kunt u hieronder downloaden
 BereslimmeBoeken is onderdeel van het Bereslim platform
 BereslimmeBoeken is het pedagogisch A-merk onder de digitale prentenboeken en is volledig gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek
 Contactadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 

Download de flyer voor ouders

Download de informatie voor systeembeheerders