Bereslimme Beertjes
inloggen inloggen

Abonnementen

besteldoosjekinderopvang

Kinderopvangpakket

Geschikt voor 2 t/m 7 jaar

kinderopvang & voor- en

vroegschoolse educatie

 

495,-


euro per jaar

 

 • Sluit aan op VVE-thema's
 • Vorderingen van leerlingen
   
  volgen met universitair ontwikkeld
   meetsysteem
 • Gratis beschikbaar voor thuisgebruik
 • Abonnement per 12 maanden
Bestel nu
Logopediepakket 195,-
Bibliotheekpakket gratis
Schoolpakket vanaf 395,-

Kinderopvangpakket

Het kinderopvangpakket bestaat uit BereslimmeBoekenLetters in Beweging en Samenslim. Dit pakket is geschikt voor kinderen van 2 t/m 7 jaar. Pedagogisch medewerkers kunnen de voortgang van de kinderen monitoren, meten en analyseren. Daarnaast kan Bereslim beschikbaar worden gesteld voor thuisgebruik. Bereslim is de grootste aanbieder van geanimeerde prentenboeken en leerzame en leuke spellen.  

 • BereslimmeBoeken
  BereslimmeBoeken zijn geanimeerde prentenboeken voor kinderen van 2 t/m 7 jaar waarin de verhalen tot leven worden gebracht met bewegende figuren, geluidseffecten, achtergrondmuziek en een mooie vertelstem. Stimuleert de woordenschat en het taalbegrip van het kind.
   
 • Letters in Beweging
  Het spel Letters in beweging helpt kinderen bij de allereerste stap richting lezen en schrijven. Het doel is dat kinderen gaan begrijpen dat geschreven letters samen hangen met klanken. Het is in principe gemaakt voor de kleuterleeftijd.
   
 • Samenslim
  De spellen in Samenslim zijn bedoeld om kinderen spelenderwijs effectief taakgedrag te laten ontwikkelen. Effectief taakgedrag is een belangrijke voorwaarde voor vooruitgang in de ontwikkeling en - later - optimale resultaten op school. 

Het kinderopvangpakket dient per locatie te worden afgesloten. Een aanbod op maat is mogelijk. Neem hiervoor contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..