Bereslimme Beertjes
inloggen inloggen

Uitleg filmpjes

Omgeving in vogelvlucht

Groepen en kinderen beheren

BereslimmeBoeken klaarzetten

Letters in beweging

Samenslim

Thuis spelen instellen

Resultaten

 

Veel gestelde vragen

Ik kan niet inloggen

Bij Bereslim log je in met je gebruikersnaam (bereslim12345) en je wachtwoord. Weet je je wachtwoord niet meer? Kijk dan hieronder bij wachtwoord vergeten voor instructies. Weet je je gebruikersnaam niet meer? Zie hieronder bij gebruikersnaam vergeten.

De activatie link is niet meer geldig

De activatie link is 7 dagen geldig. Als niet meer werkt, dan kun je via wachtwoord vergeten een nieuwe link aanvragen. Kijk hieronder bij Wachtwoord vergeten voor instructies.

Wachtwoord vergeten / wijzigen

Als je je wachtwoord vergeten bent, of je wilt het wijzigen dan kun je onderaan de inlogpagina op Wachtwoord vergeten klikken. Vul je gebruikersnaam in en dan ontvang je een mail met activatie link en kun je zelf een nieuw wachtwoord kiezen. Weet je ook je gebruikersnaam niet meer? Zie hieronder bij gebruikersnaam vergeten.

Gebruikersnaam vergeten

Weet je je gebruikersnaam niet meer? Zoek dan een mail van Bereslim, want we noemen je gebruikersnaam hierin. Kun je geen mail terugvinden neem dan contact op met de helpdesk.

Ouder is wachtwoord vergeten

De ouder kan een nieuw wachtwoord aanvragen met zijn gebruikersnaam zoals hierboven beschreven. Weet de ouder de gebruikersnaam niet meer, lees hieronder hoe je die kunt opzoeken.

Ouder is gebruikersnaam vergeten

  1. Ga naar het dashboard
  2. Selecteer de betreffende groep. Als er al een groep geselecteerd is kun je op de icoon van de groep klikken om een andere groep te kiezen.
  3. Klik op kinderen om de kindlijst weer te geven.
  4. Klik op het betreffende kind. De kindkaart wordt weergegeven. In de rechter kolom op de kindkaart staat de gebruikersnaam genoemd.

Is de gebruikersnaam leeg? Dan zijn er nog geen spellen ingesteld voor thuisspelen en heeft het kind nog geen account gekregen. Stel eerst minimaal 1 spel in voor thuisspelen.

Automatisch inloggen

Je kunt Bereslim automatisch laten inloggen als de internet verbinding niet gedeeld wordt met een andere school of kinderopvang. Ga naar https://next.bereslim.nl/school/info en mail het ip adres dat daar genoemd wordt samen met je gebruikersnaam naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vraag om automatisch inloggen te activeren. Als je daarna op de inlog pagina komt, wordt je automatisch ingelogd.

Snelkoppeling op bureaublad/homescherm

Voeg een snelkoppeling van Bereslim toe aan het bureaublad om het makkelijker te maken om Bereslim te starten. Hieronder per browser een instructie:

Chrome: Ga naar https://next.bereslim.nl/login en login. Klik rechtsboven op het menu met de drie puntjes boven elkaar. Kies voor Meer hulpprogramma's en dan voor Snelle link maken. Pas eventueel de naam aan en kies Maken.

Firefox: Ga naar https://next.bereslim.nl/login en login. Zie https://support.mozilla.org/nl/kb/bureaubladsnelkoppeling-website-maken

iPhone/iPad: Open Safari. Ga naar https://next.bereslim.nl/login en login. Klik onderaan in het scherm op het icoon met het vierkantje en de pijl omhoog. Kies bij de opties voor Zet op beginscherm. Pas eventueel de naam aan en kies Voeg toe.

Android telefoon/tablet: Open Chrome. Ga naar https://next.bereslim.nl/login en login. Klik rechtsboven op het menu met de drie puntjes boven elkaar. Kies voor Toevoegen aan startscherm. Pas eventueel de naam aan en kies Toevoegen.