Bereslimme Beertjes
inloggen inloggen

Veel gestelde vragen

Uitlegbrief

Uitlegbrief voor ouders

Ik kan niet inloggen

Bij Bereslim log je in met je gebruikersnaam (bereslim12345_12345) en je wachtwoord. Weet je je wachtwoord niet meer? Kijk dan hieronder bij wachtwoord vergeten voor instructies. Weet je je gebruikersnaam niet meer? Zie hieronder bij gebruikersnaam vergeten.

De activatie link is niet meer geldig

De activatie link is 7 dagen geldig. Als die niet meer werkt, dan kun je via wachtwoord vergeten een nieuwe link aanvragen. Kijk hieronder bij Wachtwoord vergeten voor instructies.

Wachtwoord vergeten / wijzigen

Als je je wachtwoord vergeten bent, of je wilt het wijzigen dan kun je onderaan de inlogpagina op Wachtwoord vergeten klikken. Vul je gebruikersnaam in en dan ontvang je een mail met activatie link en kun je zelf een nieuw wachtwoord kiezen. Weet je ook je gebruikersnaam niet meer? Zie hieronder bij gebruikersnaam vergeten.

Gebruikersnaam vergeten

Weet je je gebruikersnaam niet meer? Zoek dan een mail van Bereslim, want we noemen je gebruikersnaam hierin of vraag je leerkgracht of begeleider.

Wachtwoord opslaan

Veel browsers geven de mogelijkheid om het wachtwoord op te slaan. Zo kun je makkelijker inloggen. Hieronder per browser een link met uitleg hierover.

Snelkoppeling op bureaublad/homescherm

Voeg een snelkoppeling van Bereslim toe aan het bureaublad om het makkelijker te maken om Bereslim te starten. Hieronder per browser een instructie:

Chrome: Ga naar https://next.bereslim.nl/login en login. Klik rechtsboven op het menu met de drie puntjes boven elkaar. Kies voor Meer hulpprogramma's en dan voor Snelle link maken. Pas eventueel de naam aan en kies Maken.

Firefox: Ga naar https://next.bereslim.nl/login en login. Zie https://support.mozilla.org/nl/kb/bureaubladsnelkoppeling-website-maken

iPhone/iPad: Open Safari. Ga naar https://next.bereslim.nl/login en login. Klik onderaan in het scherm op het icoon met het vierkantje en de pijl omhoog. Kies bij de opties voor Zet op beginscherm. Pas eventueel de naam aan en kies Voeg toe.

Android telefoon/tablet: Open Chrome. Ga naar https://next.bereslim.nl/login en login. Klik rechtsboven op het menu met de drie puntjes boven elkaar. Kies voor Toevoegen aan startscherm. Pas eventueel de naam aan en kies Toevoegen.